вівторок, 23 травня 2017 р.

Відбулось ЗНО з української мови і літератури

У вівторок було проведено зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури, результати якого зараховуватимуться як державна підсумкова атестація шкільного курсу з української мови, а також як вступний тест для бажаючих вступати до вищих навчальних закладів у цьому році.
Максимальна кількість тестових балів за виконання частини тесту «Українська мова» дорівнює 68 тестовим балам. Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи з української мови і літератури дорівнює 104 балам.
З метою інформування учасників зовнішнього незалежного оцінювання у середу 24 травнябудуть опубліковані правильні відповіді на завдання тесту. Див. розділ Відповіді на тести ЗНО.
Таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до12 балів з української мови та таблиця переведення тестових балів з української мови і літератури у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів будуть опубліковані за підсумками засідання експертної комісії з питань визначення результатів ЗНО, що відбудеться 14 червня.
Після цього школи отримають результати державної підсумкової атестації своїх випускників.
Про конкретну дату оголошення результатів зовнішнього оцінювання буде повідомлено додатково.

Немає коментарів:

Дописати коментар